• CSF Cleaning Cloth microvezel poetsdoek CC-01
  CSF Cleaning Cloth microvezel poetsdoek CC-01

  De CSF Dual Action Mircofiber CC-01 poetsdoek heeft een formaat van 40x40cm en is fijn om simpel en licht de auto te poetsen waarbij de dual site van de doek nog een extra voordeel geeft t.o.v. de standaard towels.

  € 12,95
 • CSF Waxpad WP-03
  CSF Waxpad WP-03

  Deze 4 inch grote WAXPAD is gemaakt van het beste soort foam.Het materiaal is ultrazacht met een zeer dichte celstructuur en geeft een bijzonder goed resultaat om de wax gelijkmatig aan te brengen.

  Ook geschikt om met andere…

  € 7,95
 • CSF Microvezel waxpad WP-02
  CSF Microvezel waxpad WP-02

  4,5 inch microfiber wax pads die met zijn speciale weef constructie zeer zacht aanvoelen maar toch een goede performance hebben om wax en andere onderhouds middelen veilig aan te brengen op alle soorten lakken.

  Het team van CSF…

  € 6,95
 • CSF Waxpad WP-01
  CSF Waxpad WP-01

  Deze 5 inch grote WAXPAD is gemaakt van het beste soort foam. Het materiaal is ultrazacht met een zeer dichte celstructuur en geeft een bijzonder goed resultaat om de wax gelijkmatig aan te brengen.

  Ook geschikt om met andere…

  € 7,95
 • -21%

  CSF Delirium droogdoek DC-01
  CSF Delirium droogdoek DC-01

  Het doek is van groot volume met een gewicht van 500gram/m2 microfiber in combinatie met polyester die ZEER zacht is voor de autolak en tot 12 keer zijn eigen gewicht aan water kan opnemen. Het doek is wasmachine bestendig en…

  € 18,95 € 14,95
 • -21%

  CSF Delirium droogdoek XF DC-02
  CSF Delirium droogdoek XF DC-02

  DC-02 XF DELIRIUM. Deze droogdoek is NOG zachter en dikker dan de bekende en zeer gewaardeerde DC-01 DELIRIUM, met zijn ultra lange en softe vezels gecombineerd met de speciale structuur is het swirl free drogen van zowel donkere…

  € 18,95 € 14,95
 • CSF Finalmaxx microvezel poetsdoek CC-02
  CSF Finalmaxx microvezel poetsdoek CC-02

  Na lang testen en uitproberen heeft het test team van CSF Cleaning products de beslissing genomen tot de productie van deze enorm zachte cleaning cloth.

  DE “Finalmaxx”

  Deze doek is 1,5cm dik en absobeert enorm veel, omdat…

  € 9,95
 • CSF Microvezel washandschoen CM-03
  CSF Microvezel washandschoen CM-03

  De lange microvezels zijn uniek voor washmitts, en zorgen ervoor dat de auto zonder krasjes en swirls wordt schoongemaakt.

  Door de bij iedereen goed passende polsband en een comfortabel binnenwerk blijft de mitt ook lekker zitten…

  € 9,95

CSF Cleaning Products is een Nederlandse producent van diverse auto reinigings artikelen in de bekende 'oranje' kleur. De Delirium (DC-01) droogdoek was het eerste product wat CSF lanceerde tijdens de start van de onderneming in 2006. Sindsdien is de collectie aan artikelen verbreed en omvat droogdoeken, washandschoenen, polijstpads, velgenborstels en zelf klei-blokken (clay bars).

Sinds 2016 is W.A.S.H. dealer van CSF Cleaning Products.

© 2016 - 2023 W.A.S.H. WINKEL.NL | sitemap | rss