-34%

Vorige Artikel 5 van 5 Volgende

Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes Voordeelverpakking - 12 x 20 doekjes

Artikelnummer: EAN 8712038001592
€ 34,95 € 22,95

BLUE WONDER DESINFECTIE REINIGER DOEKJES - 12 pakjes met 20 doekjes
Het pakje met 20 desinfectie doekjes is de perfecte verpakking voor in de auto, in je tas, op je buro, in de wc, op de boot of in de caravan


VERWIJDERT VUIL, DOODT BACTERIËN EN SCHIMMEL

Overal zijn schadelijke ziektekiemen zoals bacteriën, virussen en schimmels (Salmonella, E-coli en vele andere ziekteverwekkers). Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes zijn uniek omdat ze reinigen en desinfecteren in één. Met schoonmaken verwijder je ziektekiemen van oppervlakken, met desinfecteren maak je ze daadwerkelijk dood. Daarbij laat het geen schadelijke chemische resten achter. Geschikt voor dagelijks gebruik thuis en natuurlijk ook op reis!

LET OP! Bij voorkeur het product eerst testen op een onopvallende plaats. Gebruik deze reinigingsdoekjes niet op oxida­tiegevoelige materialen zoals natuursteen, koper, brons, messing, nikkel en aluminium. Niet door de WC spoelen.

Gebruiksaanwijzing: De doekjes zijn gebruiksklaar. Gebruik een doekje op het te desinfecteren oppervlak. Bevochtig het oppervlak grondig en laat drogen. Sluit de verpakking na gebruik. Voor optimale werking is de minimale inwerktijd 5 minu­ten. Doekjes na uitdroging niet gebruiken. Het doekje kan met het afval worden verwijderd.

*Blue Wonder Desinfectie Reiniger doodt bacteriën, als enige van de oppervlaktereinigers in de Nederlandse supermarkt in maart 2020.

© 2016 - 2021 W.A.S.H. WINKEL.NL | sitemap | rss