Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Blue Wonder Vloerreiniger Professioneel Voordeelverpakking - 6x 1500 ml fles

Artikelnummer: 00182
€ 42,95 (inclusief 21% btw)

VOORDEELVERPAKKING - 6x FLES VAN 1500 ml (TOTAAL 9 LITER)

BLUE WONDER VLOERREINIGER PROFESSIONEEL - FLES MET DOP - 1500 ML (1,5 liter) per stuk

EIGENSCHAPPEN: Blue Wonder Vloerreiniger Professioneel is een licht alkalische reiniger met een goede bevochtiging, snelle vuiloplossing die zorgt voor een streeploos resultaat.

TOEPASSING: Gebruik Blue Wonder voor al uw vloeren. Voor het reinigen van laminaat, parket, gelakte & geoliede vloeren, houten vloeren in de was, marmer, natuursteen, plavuizen, travertin, leisteen, graniet, linoleum, marmoleum zeil en bamboe. Veilig en effectief. Alle oppervlakteactieve stoffen in dit product voldoen aan de Biologische afbreekbaarheidsvoorschriften van de Detergenten verordening EG 648/2004.

GEBRUIKSAANWIJZING: Voor grote oppervlakken: 20-80 ml toevoegen aan een halve emmer water (5 liter). Bij hardnekkig vuil gewoon onverdund op doek aanbrengen en afnemen.

LET OP! Bij voorkeur het product op een doek eerst testen op een onopvallende plaats. Blue Wonder Professioneel is een hoog geconcentreerd reinigingsmiddel. Verwijder een gemorst product direct met water om schade te voorkomen. Blue Wonder Vloerreiniger Professioneel niet gebruiken op onbehandeld aluminium.

 

© 2016 - 2021 W.A.S.H. WINKEL.NL | sitemap | rss