Vorige Artikel 1 van 3 Volgende

Blue Wonder Allesreiniger Professioneel Voordeelverpakking - 4x 3000 ml fles

Artikelnummer: 00168
€ 49,95 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 5 dagen.

VOORDEELVERPAKKING - 4x FLES VAN 3000 ml (TOTAAL 12 LITER)

BLUE WONDER ALLESREINIGER PROFESSIONEEL - FLES MET DOP - 3000 ML (3 liter) per stuk

EIGENSCHAPPEN: Blue Wonder Allesreiniger Professioneel is een alkalische reiniger met hoge ontvettende, vlekverwijderende eigenschappen. De reiniger voor 1001 schoonmaakklussen. Blue Wonder Allesreiniger Professioneel is een product dat u iedere keer weer zal verbazen. De gebruiksmogelijkheden van dit product zijn onuitputtelijk groot. Door de hoge concentratie kunt u het onverdund gebruiken als superontvetter, verwijderaar van de hardnekkigste vlekken en als waskrachtversterker.

TOEPASSING: Gebruik Blue Wonder Allesreiniger Profes­sioneel voor uw keuken, aanrecht, afzuigkap, fornuis, bakplaat, vloeren, tegels, ramen, spiegels, deuren, houtwerk, meubels, caravan, tuin­meubelen, boot, velgen, vlekken op wasbare kleding en nog veel meer. Alle oppervlakteactieve stoffen in dit product voldoen aan de Biologische afbreekbaarheidsvoorschriften van de Detergenten verordening EG 648/2004.

GEBRUIKSAANWIJZING: Voor grote oppervlakken: 20-80 ml toevoegen aan een halve emmer water (5 liter). Bij hardnekkig vuil gewoon onverdund op doek aanbrengen en afnemen.

LET OP! Bij voorkeur het product op een doek eerst testen op een onopvallende plaats. Blue Wonder is een hoog geconcentreerd reinigingsmiddel. Verwijder een gemorst product direct met water om schade te voorkomen. Blue Wonder Allesreiniger Professioneel niet gebruiken op onbehandeld aluminium.

© 2016 - 2021 W.A.S.H. WINKEL.NL | sitemap | rss